Introducere » Suplimente Articulatii » Ecoreuma Ativo, GoldNutrition, 60 tablete


        

Ecoreuma Ativo, GoldNutrition, 60 tablete

Pret Redus!


0x
Stoc DA

 

Numar produs: 00028
Producător: GoldNutrition
EAN: 5601607074224
Preţ vechi 70,00 Lei
Pretul nostru:
58,00 Lei

în coş:
  buc  

Specificatie completa

EcoReuma ATIVO GoldNutrition, 60 tablete


 

Durerile articulare sunt o realitate pentru multe persoane. Indiferent de nivelul nostru de activitate de-a lungul zilei, acest tip de dureri sunt din cele mai incomode care există.

Cu trecerea anilor, tendoanele şi articulaṭiile noastre tind să se rupă de la abuzurile şi lipsa de grijă din trecut. De aceea este important să spunem direct:  Ar trebui să ne „ungem” încheieturile!

EcoReuma Ativo este o formulă care combină sulfatul de glucozamină şi sulfatul de condroitină de origine naturală, cu extractul de Boswellia serrata.

Glucozamina funcṭionează natural, evitând distrugerea cartilagiului şi alinând durerea articulaṭiilor, a umflăturilor şi a pierderii de mobilitate. Condroitina maximizează efectele glucozaminei pentru a spori puterea producerii atât a ei cât şi a colagenului.  Boswellia serrata este un anti-inflamator natural excelent pentru combaterea durerilor articulare şi creşterea recuperării articulaṭiilor după activitatea fizică.

 

Tabel Nutritional:

Compoziṭie Pentru 3 comprimate
Sulfat de glucozamină 1500 mg
Sulfat de condroitină 1050 mg
Boswellia serrata 450 mg
Acid boswelic 293 mg

 

Mod de utilizare:

Se recomanda administrarea a trei comprimate pe zi după mese. A nu se depăşi doza zilnică recomandată..

 

Beneficiile produsului

  • Ajuta la recuperarea muschilor, ligamentelor si tendoanelor, reducand durerea si inflamatia.
  • Stimuleaza cresterea si tonifierea muschilor.
  • Creste nivelul de testosteron in sange.

 

Ingrediente

Sulfat de glucozamină (38%), sulfat de condroitină (27%), agent de îngroşare (maltodextrină), extract de Boswellia serrata (11%), antiaglomeranṭi (fosfat tricalcic, stearat de magneziu, dioxid de magneziu), agenṭi de îngroşare (hidroxipropilmetilceluloză, celuloză microcristalină, acid stearic).

Conṭine derivate din crustacee şi moluşte.

 

Atentie:  Nu este recomandat

  • În timpul sarcinii şi alăptării;
  • Dacă se ia warfarină;
  • În caz de alergie la unul dintre compuşi

 

Producator: EcoNutraceuticos, Rua dos Bem Lembrados, Alcabideche, PORTUGALIA

 

Producător: GoldNutrition

Comentarii

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

YjhlMj