Contact

S.C.MIG MAG ONLINE S.R.L
Suplimente Culturism & Fitness
Sediu social: Sosea Colentina 26, Bucuresti
tel: +420 776 766 412
scrieţi-ne

Noutati

arr315.11.2017 - Viverra tellus in hac habitasse platea. Sit amet mattis nulla aliquet.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore...

Promotie

Pretul nostru 52,00 Lei
Stoc DA
Pretul nostru 59,00 Lei
Stoc DA
Pretul nostru 120,00 Lei
Stoc DA

Cum cumpar
Cum cumpăr

 

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Cumpara. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a cosului de cumparaturi Cosul meu, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau la toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

 

Informatii pentru expediere

Pentru a continua cu comanda dupa ce ati ales toate produsele dorite, selectati metoda de plata pe care o preferati, iar in functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul COMANDA. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care datele de facturare sunt diferite de cele de livrare, selectati optiunea Date de facturare si introduceti informatiile dorite.


Finalizarea comenzii

Inainte de a finaliza comanda, puteti sa folositi campul Comentariu, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare, sau sa ne scrieti orice alta solicitare sau sugestie aveti dumneavoastra. Dupa ce v-ati asigurat ca ati completat corect toate campurile cu informatii, apasati butonul Transmite comanda pentru a incheia intregul proces.

Imediat dupa acest ultim pas, veti primi un e-mail din partea noastra cu toate detaliile comenzii, pe adresa postala electronica pe care ne-ati furnizat-o la pasul anterior (adresa de e-mail).

Comanda dumneavoastra va primi statusul In Asteptare, iar unul dintre reprezentantii nostri de vanzari va lua legatura telefonic cu dumneavoastra in intervalul imediat urmator, pentru a va aduce la cunostiinta ca produsele dumneavoastra urmeaza sa fie facturate si pregatite de livrare.

 

ZDBlN